(+371) 28 778 855

Pasūtījumiem

info@pmplus.lv

E-pasta adrese

Šmerļa iela 1, Rīga

Lokācija

Lentveida pamati

Kas ir lentveida betona pamati?

Betona pamati ir pamats, uz kura tiek uzcelta māja. Tas ir pilnībā atkarīgs no konstrukcijas stabilitātes un izturības. Tā rezultātā ir ļoti svarīgi pievērsties šai problēmai. Pamatiem visbiežāk izmantotais materiāls ir betons. To var izmantot ar visdažādākajiem pamatiem. Betona kvalitāti un cietību nosaka ne tikai tā sastāvs, bet arī precīza proporciju pielietošana. Betona pamatne parasti sastāv no cementa, smiltīm, grants un ūdens. Tas ir parasti izmantotais formulējums lielākajā daļā celtniecības darbu.

Betona pamats ir viens no izturīgākajiem un ilgmūžīgākajiem pamatiem, kas pieejami dzīvojamām un komerciālām struktūrām. Tam ir daudz priekšrocību, taču tas prasa profesionalitāti attiecībā uz materiālu izvēli, dziļuma novērtējumu, hidroizolācijas tehnoloģiju un tiešu uzstādīšanu.

Mūsu uzņēmums var jums izveidot betona pamatus. Mēs sniedzam kompetentu celtnieku pakalpojumus un garantējam darbu rezultātus.

Betona pamatnes īpašības

Betona pamatne pārvietojas kopā ar zemi; siltajā sezonā tas nolaižas, bet aukstajā – paaugstinās. Tāpēc pamats ir jāpastiprina. Pamatnes “peldošās” īpašības nodrošina struktūras integritāti neatkarīgi no augsnes veida vai ēkas svara.

Betona pamatiem ir dažādas formas un izmēri. Tie var būt kastveida, rievoti vai cieti. Pēdējā kategorijā ietilpst struktūras, kurām trūkst cokola. Turklāt tie atšķir dziļus un seklus apbedījumu laukus zemē. Pirmais veids ir nepieciešams pārāk lielām vai pārāk smagām konstrukcijām. Pamatni ielej 15 cm dziļumā virs augsnes sasalšanas punkta. Sekls pamats ir ideāli piemērots vienstāvu un mazstāvu ēkām, kas būvētas no viegliem materiāliem, un ir saderīgs ar labi nosusinātām augsnēm.

Monolīta betona pamatnes uzstādīšanai nepieciešams uzlikt veidņus, kuros ievieto pastiprinošo slāni un cementa javu. Tas nodrošina pamatnei nepieciešamo formu. Fondam ir jāattīsta darbības spēks trīs līdz četru nedēļu laikā.

Betona pamatu priekšrocības ietver tā izturību pret vertikālām un horizontālām slodzēm; izcila nestspēja un izturība; augsta mitruma izturība; spēja būvēt uz dažādiem augsnes veidiem; izturība pret “peldošām” zemes īpašībām; hidroizolācijas izvietojuma vienkāršība; un izturība pret grauzējiem un kukaiņiem.
Betona pamatnes ilgmūžību un uzticamību nosaka tās konstrukcijā izmantotie materiāli. Atbilstoša cementa un citu sastāvdaļu izvēli nosaka augsnes īpašības, konstrukcijas svars, klimatiskie apstākļi un betona izturība pret mitruma absorbciju.

Ir ne tikai svarīgi izvēlēties pareizo cementa kvalitāti, bet arī ievērot pareizo celtniecības maisījuma pagatavošanas recepti. Tas nosaka fonda darbības īpašības.

Gatavu betona pamatu būvniecība

Mūsu uzņēmums ir augsti specializēts visu veidu pamatu projektēšanas un būvniecības speciālists. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes pamatu celtniecības pakalpojumus jebkuras sarežģītības projektiem.

Mūsu priekšrocības ir šādas:

  • profesionālu celtnieku personāls;
  • jebkuras sarežģītības objektu izpilde;
  • ievērojama darba pieredze;
  • konkurētspējīgākā cena tirgū;
  • bezmaksas darbu un materiālu aprēķins;
  • speciālista iepriekšēja būvobjekta vizīte;
  • un 10 gadu garantija veiktajiem darbiem.

 

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja nepieciešama augstas kvalitātes betona pamatu konstrukcija. Jūs neapšaubāmi būsit apmierināts ar rezultātu.

Mēs ticam ilgtermiņa sadarbībai

Draudzīgas un izdevīgas biznesa attiecības

Mēs sniedzam pakalpojumus visā Latvijā

Lai saņemtu cenu piedāvājumu, piemēram, uz pakalpojumu “skrūvpāļu pamatu izbūve” vai “skrūvpāļu montāža” Jums ir nepieciešams aizpildīt pieteikuma formu, piezvanīt mums vai arī aprakstīt savu projektu e-pastā sūtot mums vēstuli ar aprakstu. Tālāk mūsu speciālisti ar Jums sazināsies un sniegs Jums precīzu atbildi

PM PLUS pamatu meistaru pakalpojumu klāstā ir viss, kas ir saistīts ar pamatu risinājumiem. Ja Jums ir problēma ar pamatu izbūvi – PM PLUS vienmēr būs risinājums.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību PM PLUS sniedz saviem klientiem visslojālākās cenas Latvijas tirgū. Tas ir iespējams, sakarā ar to , ka uzņēmums ir partnerattiecībās ar lielākajiem Eiropas ražotājiem dotajā sfērā, līdz ar to PM PLUS spēj dot visoptimālākos nosacījumus.

Skrūvpāļu pamati ir gatavs risinājums , kas ļauj veidot stabilus pamatus mājai, teritorijās, kurā ir nogruvusi augsne, sarežģīts reljefs, kā arī lielas augstuma atsķirības. Skrūvpāļu pamatu uzstādīšana ir labākais risinājums mājiņām, kas izgatavots no koka, ķieģeļiem, gāzbetona materiāliem.

SAZINIES AR MUMS

Zvanīt